Iron Maidenin joulupaita kaukana söpöstä – pukisitko tämän yllesi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etenkin Yhdysvalloissa on tapana pukeutua jouluisin riemunkirjavaan villapaitaan. Markkinoille on tullut runsaasti tyylikkäitä vaihtoehtoja perinteisille villapaidoille. Vime vuosina on esimerkiksi nähty rockyhtyeiden lanseeraamia jouluvillapaitoja.

Nyt esittelyyn nousee Iron Maidenin joulupaita, jossa komeilee itse yhtyeen maskotti Eddie the Headin pärstä. Neulottu pyhäpaita on varmasti lämmin, mutta saattaa aiheuttaa keskustelua etenkin isoäidin luona aattopäivän kahveilla käydessä. Samankaltaisia svetareita on nähty aiemmin muun muassa In Flamesilta, AC/DC:tla ja Black Sabbathilta.

Perinteisesti joulupaidoissa on porojen, lumihiutaleiden tai joulupukkien kuvia. Riemunkirjavissa ja neulotuissa paidoissa on yleensä runsaasti yksityiskohtia. Kerroimme viime vuonna syötävästä villapaidasta.

middleofbeyond.com
middleofbeyond.com