Suomalaisyhtyeeltä takuuvarma hittiversio November Rainista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme vuosia sitten kuinka suomalainen cover-yhtye Steve’n’Seagulls teki oman juurevan versionsa AC/DC-yhtyeen Thunderstruck-klassikkohitistä. Taannoin video ylitti jo 30 miljoonaa katselukertaa. Nyt yhtye on julkaissut versionsa November Rain -klassikosta.

Guns N’ Roses -yhtye julkaisi keulahahmonsa Axl Rosen julkaiseman November Rain -kappaleen singlenä vuonna 1992, jolloin siitä tuli nopeasti maailmanlaajuinen jättihitti. Yhä edelleen kappale lukeutuu ikivihreisiin klassikoihin. Rose oli säveltänyt kappaleen alunperin jo yhdeksän vuotta aiemmin vuonna 1983.

Lähes yhdeksänminuuttinen kappale löytyi myös jo edellisenä vuonna julkaistulta Use Your Illusion I -albumilta. Single nousi USA:n singlelistan kolmanneksi, ja singleä on myyty yli miljoona kappaletta.

Viime aikoina Steve’N’Seagulls on keikkaillut muun muassa Yhdysvalloissa, jossa Coloradon kuvernööri julisti, että 21. syyskuuta on virallinen Steve’n’Seagulls -päivä.