Ravintoneuvoja nauttii ystävän spermaa aamuisin: ”Pitää terveempänä”

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ravintoneuvoja ja kunto-ohjaaja Tracy Kiss kertoo, että hän pysyy terveenä ja energisenä sperman avulla. Nainen laittaa joka aamu lusikallisen spermaa smoothien sekaan tai nauttii sen sellaisenaan saadakseen tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Tracy Kiss asuu Buckinghamshiressa kahden lapsensa kanssa. Lähistöllä asuu myös Kissin miespuolinen ystävä, joka lahjoittaa naiselle hänen spermaansa. Kiss kertoo The Sun -lehden mukaan nauttivansa joka aamu lusikallisen miehen spermaa, koska se pitää hänet terveempänä ja paremmalla tuulella.

Vegaanina elävän Kissin muut ystävät pitävät häntä hulluna, mutta se ei naista kiinnosta. Hän on saanut suostuteltua hänen yhden ystävänsä tuomaan hänelle tuubillisen tuoretta spermaa kolme kertaa viikossa. Naisen mukaan sperman maku on todella hyvä, ja vaihtelee aina hieman sen mukaan mitä mies on syönyt.

Can you imagine if we lived in a world that didn't profit from war, a world that cured cancer and saved lives because it was the right thing to do rather than treating symptoms purely to benefit the pharmaceutical industry. A world that celebrated hard work, dedication and achievement instead of self obsession, greed and popularity. How wonderful the world would be. How wonderful our world once was yet we took it all for granted. Your actions speak far louder than words my darlings so live with peace, love, kindness, honesty and humanity in your hearts and be the positive change that you want to see ❤️?❤️❤️?❤️?❤️? #love #peace #namaste #fit #fitness #fitfam #vegan #bodybuilder #bodybuilding #bodypower #body #mind #soul #foodforthought #honest #real #true #beauty #beautiful #hope #faith #actionsspeaklouderthanwords #personaltrainer #mother #noexcuses #gains #muscles #gym

A photo posted by Tracy Kiss (@tracykissdotcom) on