Alastonkuva Instagramiin – Blac Chyna esitteli tavoitevartalonsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Blac Chynan ja Rob Kardashianin saivat eilen illalla esikoisensa, kun pariskunnan tytär ja Kardashianin perheen tuorein tulokas Dream Renee syntyi Los Angelesissa. Chynan vatsa oli melko suuri loppuraskauden aikana, ja hän on jo jonkin aikaa haaveillut kunnosta, jonka haluaa synnytyksen jälkeen saavuttaa.

Blac Chyna julkaisi ennen synnytystä Instagram-kanavallaan videon, jossa hän kävelee ylämäkeä korsetti yllään. Nainen kertoo videon yhteydessä laskevansa jo päiviä synnytykseen ja siihen, että hän pääsee viimein treenaamaan vyötäröä kaventavan korsetin kanssa.

Chyna julkaisi itsestään myös sängyllä peilin kautta otetun kuvan, jossa hän on täysin alasti. Kuvassa hänellä on kapea vyötärö, ja nainen onkin kirjoittanut kuvan yhteyteen: ”Soon”. Kuva näyttäisikin esittelevän naisen tavoitevartaloa, jonka hän haluaa saada synnytyksen jälkeen mahdollisimman nopeasti takaisin.

?

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

Soon ?

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on