Alicia Keys ei käytä enää lainkaan meikkiä – iho-ongelmat loppuivat heti

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Alicia Keys on aloittanut meikittömän elämän ja onnistunutkin herättämään paljon huomiota omalla tyylillään esimerkiksi gaalailloissa, joiden punaiselle matolle nainen on astellut juhlapuvussa meikittömänä. Keys on aiemmin kärsinyt iho-ongelmista, minkä vuoksi meikittömäksi siirtyminen ei tullut aiemmin naiselle mieleen.

Alicia Keysille meikittömyydestä on tullut jo elämäntapa ja kannanotto, johon hän yrittää aktiivisesti saada mukaan myös muita julkkiskaunottaria. Keys kertoi People-lehdelle kärsineensä aiemmin ihon epäpuhtauksista, pienistä näpyistä ja finneistä, minkä vuoksi hän ymmärtääkin ihmisiä, jotka haluavat niiden peittämiseksi käyttää meikkiä.

Keys kertoi, että hänen iho-ongelmansa alkoivat helpottamaan kun hän oli raskaana. Tämä johtui naisen mukaan siitä, että hän lopetti maitotuotteiden käyttämisen ja maidon juomisen kokonaan. Keys korvasi maidon vedellä, jota hän alkoi juomaan runsaammin. Vesi teki naisen mukaan ihmeitä hänen iholleen, minkä vuoksi hän nykyään pitääkin aina huolen siitä, että on hyvin nesteytetty.