Blac Chyna suoritti haasteen synnytyssalissa – tästä vaikea panna paremmaksi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rob Kardashian ja Blac Chyna saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa kun heidän tyttönsä syntyi Los Angelesissa torstaiaamuna paikallista aikaa. Tytär sai nimekseen Dream Renee Kardashian, ja koko Kardashianin perhe on pienestä nyytistä haltioissaan.

Blac Chyna on julkaissut suloisia vauvakuvia omalle Instagram-tililleen vastasyntyneestä Dream-tytöstä. Chyna on myös tytön syntymän jälkeen julkaissut videon, jossa hän suorittaa uuden sosiaalisessa mediassa leviävän #mannequinchallenge-haasteen, jossa ihmisten tulee näyttää mallinukeilta.

Video on kuvattu synnytyssalissa, jossa ystävät ja perhe ovat auttaneet luomaan tilanteen synnytyksestä. Chyna näyttäisi juuri työntävän vauvaa ulos ystävien tarkkaillessa sydänääniä ja Rob Kardashianin ottamassa vauvaa vastaan naisen haarojen välissä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat