Kun luontokuviin saadaan täydellinen ajoitus – tässä on tulos

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa nähdään välillä luontokuvaajien onnistuneimpia otoksia, joissa valokuvaajat ovat onnistuneet tallentamaan valokuvaan jonkin todella huikean tilanteen. Nyt koomisimmat luontokuvat on arvosteltu ja kerätty yhteen.

Barcroft-kanava on julkaissut videon, jossa nähdään kooste hauskimmista Comedy Wildlife Photo Awards 2016 -valokuvakilpailuun osallistuneista kuvista. Kuvia oli tullut kilpailuun yhteensä 2.200 ja niiden taso oli yllättänyt tänä vuonna tuomariston täysin.

Koomisia luontokuvia palkittiin viidessä eri kategoriassa, minkä lisäksi kymmenen erikseen valittua valokuvaa palkittiin vielä omilla todistuksilla. Videolla nähdään voitokkaat valokuvat, joiden kuvaajille näiden hetkien tallentaminen on ollut varmasti ikimuistoinen hetki.