Mies pukeutui kissansa suosikkileluksi – hulvaton reaktio videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin Youtube-videosta, jossa mies pukeutui koiransa suosikkileluksi. Eläimen riemastunut reaktio ihastutti eläinvideoiden ystäviä, ja videosta tuli nopeasti nettihitti. Niinpä Jeff Cerulli -niminen mies päätti kokeilla samaa kissalleen.

Cerullin kissa Peeps rakastaa hain muotoista sänkyään. Mies päätti kokeilla innostuisiko kissa, jos hän pukisi päälleen lemmikin suosikkipiilopaikkaa muistuttavan haipuvun. Peeps ei ollut kuitenkaan innoissaan haiksi pukeutuneen omistajansa ilmaantuessa huoneeseen, vaan singahti nopeasti karkuun.

Peepsin reaktio ei varmasti tule yllätyksenä monille, sillä kissat suhtautuvat tunnetusti suurella varauksella kasvonsa naamarilla peittäviä kohtaan. Cerulli kuitenkin kertoo The Dodo -sivustolle hänen ja Peepsin välien palautuneen normaaliksi siinä vaiheessa, kun hän otti haipuvun pois.