Saara Aalto teki sen taas! Suomalainen discodiiva järisytti X Factorissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaislaulajatar Saara Aalto osoitti hetki sitten jälleen Britannian X Factor -kilpailussa olevansa discodiiva vailla vertaa. Viime viikon huonon biisivalinnan jälkeen tämänpäiväinen disco-aihepiirin kappalevalinta osoittautui Saaralle todella onnistuneeksi valinnaksi.

Katso Saara Aallon tämän illan esitys videona tästä!

Saaran esiintymiskappaleena kuultiin tänään Barbara Streisandin ja Donna Summerin discohitti No More Tears (Enough Is Enough), jota esittäessään Saara oli pukeutunut todella näyttävään discoteemaiseen säihkyvään peiliasuun.

Splash
Splash

Jo ennen esitystä Sharon Osbourne hehkutti Saaran olevan tänään poikkeuksellisen näyttävä. Hän olikin oikeassa, sillä kappalevalinta oli täydellinen ja Saaran esitys oli hänen parhaansa tähän mennessä. Tuomarit olivat samaa mieltä.

– Sinulla on paras asenne! Olet upea! Olet kuin Barbara Streisand. Aivan uskomatonta, Louis Walsh ylisti.

– Sinä olet discosupernainen! Tämä on sinun viikonloppusi, Nicole Scherzinger hehkutti vuolaasti.

– Tänään oli lähimpänä täydellistä mitä olet ollut tähän mennessä. Onnistuit tekemään kaiken, vokaalit ja koreografiat. Oli kuin tämä kappale olisi kirjoitettu sinua varten, Simon Cowell innostui.

– Sinä olit tänään discokuningatar. Tänä iltana olit spektaakkelimainen, Sharon Osbourne kehui.

Tämänpäiväisten esitysten jälkeen alkaa vuorokauden äänestys, jonka aikana katsojat saavat äänestää suosikkejaan jatkoon kilpailussa. Huomenna illalla selviää ketkä finalisteista pääsevät suoraan jatkoon ja ketkä kaksi joutuvat vielä kampailemaan jatkopaikasta ylimääräisellä esityksellä. Viime viikolla Saara oli kahden heikoimman joukossa, mutta onnistui pääsemään jatkoon tuomareiden päätöksellä.

Splash
Splash
Splash
Splash