Jalattomalta kerjäläiseltä revittiin housut pois – jalathan ne sieltä paljastuivat!

Ohhoh! · Stara.fi

Suomalaisten kaupunkien kaduilla liikkuu tälläkin hetkellä suurehko määrä romanikerjäläisiä, jotka ovat osa järjestäytynyttä rikollisuutta. Osa heistä esittää olevansa tavalla tai toisella vammautuneita. Ilmiö ei ole lainkaan uusi, sillä yleensä vammat saavat ihmiset raottamaan kukkarojensa nyörejä.

Verkossa on liikkunut vuosien varrella lukuisia videoita, joissa totuus ”köyhistä ja vammautuneista” kerjäläisistä on paljastunut. Esimerkiksi vuonna 2013 paljastuneella videolla vaivaista mummoa kadulla esittänyt kerjäläinen paljastuikin nuoreksi hyvinvoivaksi kaunottareksi.

Parhaillaan verkossa leviää vauhdilla useiden medioiden jakama video, jossa jalattomana rahaa kaduilla kerjänneeltä mieheltä revitään väkisin housut jalasta kesken kerjäämisen. Tempaus paljasti, että miehellä oli molemmat jalat yhä tallessa ja hän mitä ilmeisimmin ainoastaan esitti vammautunutta.

Video on samalla aiheuttanut runsaasti keskustelua siitä saavatko kerjäläiset huijata kerjätessään, jos he ovat terveestä vartalostaan huolimatta esimerkiksi kodittomia ja rahattomia.

Uusimmat