Näin Venäjällä: Nainen tarkisti bensatilanteen sytkärillä – sitten leimahti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maalaisjärki on ominaisuus, jota kaikille ei ole suotu riittävässä määrin. Nyt Venäjältä on päätynyt verkkoon video, jossa maalaisjärki olisi pelastanut melkoisilta ongelmilta. Siinä nimittäin nähdään miten naiskuljettaja on ajanut huoltoasemalla tankatakseen autonsa.

Kaikki näyttää olevan hyvin siihen saakka, kunnes nainen päättää jostain syystä ilmeisesti tarkistaa autonsa bensatilanteen sytkärillä. Luonnollisesti tankista tulevat bensahöyryt leimahtavat palamaan, minkä seurauksena nainen nostaa yhä bensiiniä pumppaavan bensaletkun ulos tankista.

Tapahtumasarja johtaa alati kasvavaan tulipaloon. Tällä kertaa Siperia opetti kirjaimellisesti. Aiemminkin julkaistu video päätyi viikko sitten Facebookiin, jossa se on saanut jo yli kolme miljoonaa katsojaa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.