Simpanssi kokeili virtuaalitodellisuuslaseja – ympärille avautui viidakko

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Virtuaalitodellisuus on hieno keksintö, joka on mullistanut muun muassa monet videopelit täysin. Lukemattomat videolle tallennetut esimerkkitilanteet ovat osoittaneet, että virtuaalitodellisuuden kokeileminen ensimmäistä kertaa voi olla unohtumaton kokemus.

Nyt videolla nähdään tilanne, jossa simpanssi pääsi kokeilemaan virtuaalitodellisuuspeliä. Simpanssi oli nähnyt hoitajansa virtuaalitodellisuuslasit päässä, minkä jälkeen se oli kiinnostunut niistä ja halunnut päästä myös itse koittamaan laseja päähänsä.

Hoitaja oli antanut simpanssin kokeilla virtuaalitodellisuuspeliä, joka vei simpanssin jännittävän viidakon keskelle. Simpanssi on selvästi ihmeissään kaikesta näkemästään ja yrittää hamuilla ympärilleen ja kurkotella käsillä asioita, joita se näkee lasien kautta.