Ravintolaketju toimittaa pizzat porojen mukana

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet ravintolat suunnittelevat ruoan kotiinkuljetuksen aloittamista UAV-koptereilla, mutta eräs pikaruokaketju on ottamassa käyttöön huomattavasti perinteisemmät keinot toimittaakseen pizzaa kylmissä sääolosuhteissa. Domino’s-pizzeria aikoo aloittaa tilausten toimittamisen porojen mukana.

Japanin pohjoisosassa sijaitsevan Hokkaidon saaren kylmään talveen valmistautuvat asukkaat saavat pian tilaamansa ruoan kotiovelleen porojen kuljettamana. Domino’s -pizzeriaketju on nimittäin ryhtynyt yhteistyöhön paikallisten poronkasvattajien kanssa kouluttaakseen eläimistä pizzalähettejä.

Porot liikkuvat talvisessa maastossa ketterästi silloinkin, kun esimerkiksi tiet ovat suljettuja. Asiakkaat voivat seurata porojen liikkeitä seurataan reaaliaikaisten GPS-lähettimien ansiosta. The Daily Telegraph -uutissivuston mukaan porotoimitukset aloitetaan joulukuun alussa.