Vuohi yritti päästä sisään ruokakauppaan – ahdisteli asiakkaita ulkopuolella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaupoissa saattaa tähän aikaan vuodesta törmätä Joulupukkiin, mutta erään irlantilaisen ruokakaupan asiakkaat joutuivat taannoin tekemisiin hieman toisenlaisen pukin kanssa. Vihainen vuohi nimittäin terrorisoi Carrickfergusissa sijaitsevan Eurospar-kaupan asiakkaita ja henkilökuntaa.

Ruokakaupan omistaja Jonathan Smyth kertoo kuulleensa kovaäänisen pamahduksen liikkeen ovelta aamun varhaisina tunteina. Hän luuli kyseessä olleen leipää kauppoihin toimittava henkilö, mutta kyseessä olikin valtavan kokoinen vuohi.

– Eläin näytti siltä kuin se olisi halunnut murtautua kauppaan. Se vain tuijotti suoraan minua, Smyth kuvailee paikalliselle Carrick Times -lehdelle.

Yritettyään päästä kaupaan sisälle vuohi alkoi purkamaan kiukkuaan ulkopuolella olleisiin ihmisiin. Eläin muun muassa yritti hyökätä paikallisen vanhuksen kimppuun. Eräs nainen joutui pakenemaan aggressiivista pukkia autoonsa.

Lopulta eläin taltutettiin ohikulkijan toimesta. Jonathan Smythin mukaan paikalle saapunut mies tarttui eläintä sarvista ja saattoi sen pois. Vuohen aiheuttamasta harmista huolimatta Smyth suhtautuu tapaukseen huumorilla.

– Se oli upeaa, pelasti päiväni. Purskahdin nauruun heti nähtyäni eläimen, mies paljastaa.