Blac Chyna yrittää rekisteröidä Kardashian-tavaramerkin – siskokset vastustavat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Blac Chyna on kihloissa Rob Kardashianin kanssa ja pari sai juuri ensimmäisen yhteisen lapsensa. Pariskunnan tulevat häät ovat ilmeisesti siintäneet jo jonkin aikaa Chynan mielessä, koska hän on yrittänyt rekisteröidä uutta nimeä jo omaksi tavaramerkikseen.

Blac Chyna on jo nyt tehnyt vaadittavan paperityön saadakseen Angela Renee Kardashian -nimestä oman rekisteröidyn tavaramerkkinsä. Kardashianin perheen siskokset Khloe, Kim ja Kourtney ovat kuitenkin olleet asiaa vastaan siitä huolimatta, että Chyna menisi naimisiin heidän veljensä kanssa ja olisi lopulta oikeutettu Kardashian-sukunimeen.

Khloe, Kim ja Kourtney yrittävät estää naista saamasta heidän sukunimeään ja käyttämästä sitä yritysmaailmassa. TMZ-sivuston mukaan siskokset ajattelevat Chynan yrittävän hyötyä heidän sukunimensä liikearvosta ja tunnettuudesta, ja heidän mielestään Blac Chyna olisi myös heidän sukunimensä saaneelle liikearvolle ja maineelle haitallinen.