Game of Thrones -tähti mukaan Han Solo -elokuvaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney valmistelee parhaillaan Star Wars -sarjan spinoff-elokuvaa, joka keskittyy Han Solon nuoruusvuosiin. Alun perin Harrison Fordin esittämän hahmon saappat uutisoitiin taannoin täyttävän amerikkalaistähti Alden Ehrencreich.

Nyt Han Solo -elokuvan naispääroolin esittäjäksi on paljastettu Emilia Clarke, uutisoi StarWars.com. Tähti tunnetaan parhaiten Daenerys Targaryenin roolista HBO:n Game of Thrones -sarjassa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuka Clarken esittämä hahmo tulee olemaan.

Nuoren Lando Calrissianin roolissa tullaan puolestaan näkemään näyttelijä ja Childish Gambino -nimellä musiikkia tekevä Donald Glover. Magic Mike XXL -elokuvasta ja Atlanta-sarjasta tunnettu tähti perii roolin näyttelijä Billy Dee Williamsilta.