Tom Hardy hävisi vedon – joutuu ottamaan Leonardo DiCaprion suunnitteleman tatuoinnin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Leonardo DiCaprio ja Tom Hardy tähdittivät tammikuussa Suomen ensi-iltansa saanuttaa The Revenant -elokuvaa. Vaikka miehet näyttelivät elokuvassa toistensa vihollisia, ei heidän välillään ollut kuvauksissa pahaa verta.

Nyt Tom Hardy on paljastanut Esquire-lehdelle hävinneensä Leonardo DiCaprion kanssa tehdyn vedon. DiCaprio uskoi Hardyn saavan The Revenant -elokuvasta parhaan miessivuosan Oscar-ehdokkuuden. Mad Max: Fury Road -tähti ei itse uskonut asiaan, joten miehet päättivät lyödä ehdokkuudesta vetoa.

Kuten tämän vuoden Oscar-gaalaa seuranneet tietävät, Tom Hardy oli ehdolla parhaan miessivuosan Oscarista The Revenant -elokuvassa. Hän siis hävisi DiCaprion kanssa lyömänsä vedon. Sen seurauksena Hardy joutuu ottamaan DiCaprion suunnittelevan tatuoinnin.

– Hän kirjoitti hirveällä käsialalla: ”Leo tietää kaiken”. Sanoin hänelle: ”OK, tulen ottamaan sen, mutta sinun pitää kirjoittaa se ensin kunnolla”, Tom Hardy paljasti.