Vanhemmat alkoivat riehumaan kuin lapset – pikkuiset katsoivat vierestä hämmentyneinä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten vanhemmat tietävät, että lapsista lähtee paljon ääntä. Kotona on harvemmin hiljaista kun lapset ovat kotona kavereineen leikkimässä. Olohuoneessa varsinkin television katsominen voi osoittautua yllättävän haasteelliseksi energisten lasten seurassa.

Nyt videolla nähdään hauska tilanne, kun vanhemmat päättivät antaa lasten maistaa omaa lääkettään. Lapset olivat metelöineet olohuoneessa kun vanhemmat olivat yrittäneet katsoa jalkapallopeliä. Kun lapset olivat itse rauhoittuneet television ääreen piirrettyjen ajaksi, vanhemmat olivat kostaneet lapsille aiemman riehumisen.

Kun lapset olivat menneet sohvalle katsomaan lastenohjelmia televisiosta, vanhemmat olivat yhdessä alkaneet metelöimään. Aikuiset riehuivat, kiusasivat toisiaan, huusivat ja itkivät. Lapset istuivat sohvalla hyvin hämmentyneinä ja katsoivat vierestä kun vanhemmat häiritsivät television katsomista.