Poika innostui joululauluista autossa – äiti oli hieman toista mieltä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moretoki-niminen kanava julkaisee hauskoja YouTube-videoita, joissa usein vierailee myös miehen äiti. Tällä kerralla kaksikko matkusti yhdessä autolla kuunnellen samalla tunnelmallisia joululauluja.

Videolla nähdään miten auton radiosta kuuluu kaikki tunnetuimmat joululaulut. Kuskina toiminut äiti ei tainnut kuitenkaan musiikkia matkalle valita, koska hän ei tunnu olevan kappaleista tai pojan innokuudesta mielissään. Mies alkaa laulaman kappaleiden mukana äidin keskityttyä ajamiseen hyvin vakavana.

Äidillä on hauska jouluaiheinen villapaita ja upeat aurinkolasit yllään, mutta hän ei silti tunnu olevan vaatetukseen sopivasta musiikkivalinnasta innoissaan. Poika hoitaa innostumisen kuitenkin myös hänen puolestaan laulamalla ja tanssimalla sydämensä kyllyydestä musiikin mukana.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.