Pöllö kohtasi pelastajansa – ei ollut lopettaa hellää halaamistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luontokappaleista löytyy ajoittain hyvinkin inhimillisiä piirteitä, tai ainakin ihmiset kuvittelevat asian olevan niin. Nyt Gigi-nimisestä pöllöstä on tullut nettitähti sen jälkeen, kun se kuvattiin kohtaamassa pelastajansa Wild at Heart Rescue -järjestön tiloissa.

The Wild at Heart Rescue

Pöllö saapui ensikerran eläinhoitolaan kriittisessä tilassa toukokuun alussa, kun sillä todettiin vakava päävamma, joka oli syntynyt ilmeisesti törmäyksessä auton kanssa. Pöllöllä todettiin lisäksi aivotärähdys, keuhkokuume, loiseläimiä ja se oli aliravittu, eläinhoitolan perustaja Missy Dubuisson kertoi The Dodo -verkkomedialle.

The Wild at Heart Rescue

Hoitolan lintukuiskaaja Douglas Pojeky päätti yrittää auttaa Gigiä, vaikka sen tila oli todella huono. Miehen hoivissa lintu kuntoutui kuoleman porteilta niin hyväkuntoiseksi, että kykeni pian itse metsästämään ruokansa. Nettihitiksi lintu kuitenkin nousi vasta, kun Pojeky oli muutaman päivän matkoilla ja palasi takaisin pelastamansa linnun luokse. Silloin onnellisuutta puhkunut Gigi halasi miestä niin antaumuksella, että rakkaus suorastaan paistaa parivaljakosta ikuistetuista valokuvista.