Urheilijoiden uusi hittituote? Kannabisvesi rentouttaa lihaksia

Fitness Terveys Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Urheilijoille on olemassa suuri valikoima erilaisia tuotteita ja lisäravinteita, jotka auttavat palautumisen kanssa, tukevat lihaskasvua ja kehittymistä ja ovat avuksi nivelille. Nyt urheilijoille on kehitelty myös kannabisvesi.

Twitter

Treenaajille suunnattu Everx-niminen kannabisvesi on tulossa markkinoille. Kannabiksen sisältämä THC-kannabinoidi on päihtymisen kannalta merkittävin, mutta Eater-sivuston mukaan Everx-vedessä ei kyseistä molekyyliä ole, minkä vuoksi sitä ei olekaan tarkoitettu juotavaksi päihtymismielessä.

Everx-vesi sisältää kannabidiolia, joka auttaa lihaksia ja vartaloa rentoutumaan kovan treenin jälkeen ja helpottaa lihassärkyä. Kannabidioli auttaa treenaajia myös nukkumaan paremmin ja palautumaan suorituksesta. Yritys olettaa veden menestyvän vuonna 2017 markkinoille tullessaan erinomaisesti, ja Everx-kannabisvedelle arvioidaankin yli miljoonan dollarin myyntiä tulevalle vuodelle.