Leluyhtiöltä aidon kokoinen Iron Man -haarniska – hinta satoja tuhansia euroa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ovatko joululahjaostokset vielä hankkimatta hänelle, jolla on jo kaikkea? Kiinalaisen leluvalmistajan aidon kokoinen Iron Man -haarniska on jokaisen pienen ja varttuneemman supersankarifanin unelmalahja, joskaan aivan halpa se ei ole.

The Toys Asia -yhtoiön Iroman Man Mark XLIII on aidon kokoinen jäljennös Iron Man -elokuvien robottipuvusta. Automatisoidussa haarniskassa on peräti 567 erillistä osaa. Hintaa Iron Man -puku maksaa 2.5 miljoonaa Kiinan yuania, eli noin 346.580 euroa.

Haarniskan automaattisesti liikkuvissa osissa ja näyttävissä yksityiskohdissa on myös kääntöpuolensa. Niiden ansiosta puku toimii lähinnä koriste-esineenä, eikä puvun sisään pysty Gizmodo-sivuston mukaan oikeasti asettumaan.