Tästä mallia! Näin joulukuusi suojataan kissa- ja koiraperheissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomissa koira- ja kissaperheissä pohditaan parhaillaan keinoja suojella juuri koristeltua joulukuusta koirien ja kissojen rajattoman mielenkiinnon ja jopa hyökkäysten tulvalta. Verkossa esitellään nyt muutamia hyväksi havaittuja keinoja pitää joulukuusi erossa perheen lemmikeistä.

Nyt nähtävissä esimerkeissä perhe joutuu kieltämättä hieman karsimaan tavanomaisesta joulukuusen ihailusta, sillä milloin kuusi on pantu häkkiin tai kattoon milloin siitä on karsittu valtaosa oksista pois. Toinen vaihtoehto olisi nähdä aamulla koristeista karsittu kuusi ja lattialla iso kasa neulasia.

View post on imgur.com

View post on imgur.com

O kaktus, o kaktus, Wie sind deine aufkleber! #catprooftree

A photo posted by Heather Cook (@heatherdiannecook) on

Our Christmas Tree

View post on imgur.com

Publié par Cole & Marmalade sur vendredi 16 décembre 2016