Vaasalaiselta olympiajuoksijalta poikkeuksellinen joulutervehdys kartalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänäkin jouluna suomalaiset ovat vaihtaneet valtavan määrän joulutervehdyksiä, vaikka perinteiset tekstiviestit ovatkin kuolleet jo käytännössä sukupuuttoon. Nykyisin joulutervehdyksiä välitetään sosiaalisessa mediassa monin tavoin. Vaasalaisnainen hieman keskimääräistä tyylikkäämmin.

Kestävyysjuoksija Camilla Richardsson Camilla Richardsson on nimittäin juossut ruotsinkielisen joulutervehdyksensä Vaasan kaupungin kartalle.

Useasti palkittu ja jopa Pekingin olympialaisissa kilpaillut Richardsson lähti tarkasti suunnittelemalleen reitille Onkilahdenpuistosta, jonne hänen reittinsä myös päättyi juostuaan ensin keskustan, Huutonimen, Kivihaan ja Kotirannan kautta.

Traditional Christmas longrun ✔️ ??? #merrychristmas

A photo posted by Camilla Richardsson (@camillarichardsson) on