”Panemalla eroon tupakasta?” Hulvaton näky suomalaiskaupasta leviää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Markettien tuotesijoittelulla on usein suurikin merkitys tuotteiden menekkiin, mutta joskus tulee vastaan hieman erikoisia tilanteita. Viime viikkoina useilla verkkosivustoilla ja sosiaalisissa medioissa on levinnyt valokuva kaupan hyllystä, jossa ”Irti tupakasta” -otsikon alla myydään mielenkiintoisia tuotteita.

Kuvasta voi nimittäin saada kuvan, että tupakasta voisi päästä eroon harrastamalla seksiä. Hyllyssä on nimittäin otsikon alla joukko erilaisia kondomeja ja muun muassa liukuvoidetta aktin helpottamiseen. Vanhoissa elokuvissa ja sarjakuvissa seksin jälkeinen tupakointi on ollut kautta aikojen merkittävässä osassa, joten seksin harrastamisen yhdistäminen tupakoinnin vähentämiseen on hieman kaukaa haettu.

Imgur