Mikael Gabriel kihloihin – kosi Playboy-tyttöystäväänsä: ”Se sano joo, kyllä.”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin räppäreihin lukeutuva Mikael Gabriel on mennyt kihloihin. Hän kertoi asiasta hetki sitten Facebook-päivityksessään. Päivityksen kuvassa nähtiin rakastavaisten kädet lähikuvassa sormuksineen. Mikael Gabriel julkaisi kuvan julkisessa faniryhmässään, jolla on yli 11.000 seuraaajaa.

Räppäri ja Triana Iglesias ovat seurustelleet pian kahden vuoden ajan. Päättyvän vuoden syksystä saakka he ovat näyttäytyneet julkisesti yhdessä, ja Triana oli mukana myös räppärirakkaansa elämästä kertovassa dokumentissa.

Norjalainen Triana on Norjassa tunnettu televisiotähti, ja hän on poseerannut myös maailman tunnetuimmassa miestenlehdessä, Playboyssa. Julkkisparin suhde vahvistui viimeistään, kun Triana julkaisi Instagramissa alla nähtävän valokuvan, jossa Mikael Gabriel poseeraa kameralle hänen sänkynsä vieressä.