Tyttö sai lahjaksi nallen – sen ääni toi välittömästi kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jouluna lapset ja aikuiset saavat lahjoja ja viettävät yhdessä laatuaikaa, mutta monissa perheissä muistellaan samalla haikeudella ja jopa suruissaan kuluneen vuoden aikana menetettyjä läheisiä. Nyt eräässä perheessä joulun lahjanallet olivat poikkeuksellisen rakkaita.

Twitterissä nimimerkki Yenn julkaisi videon, jossa hänen kaksi pikkusiskoaan saivat molemmat joululahjaksi nallet. Kyseessä eivät kuitenkaan olleet aivan mitkä tahansa nallet, sillä molemmista lähti painettaessa hyvin poikkeuksellisia ja tärkeitä ääniä. Nallet nimittäin toistivat tyttöjen taannoin kuolleen isoisän puheita.

Videolla nähdään miten ensimmäinen tyttäristä avaa paketin ja on innoissaan lahjasta. Innostus muuttuu kuitenkin ihastuksen sekaiseksi kaipaukseksi, kun tyttö äidin opastamana painaa nallea ja kuulee edesmenneen isoisänsä äänen. Reaktio on puhdasta rakkautta, eikä tyttö voi pidätellä kyyneleitään.