Tesla Model X järjesti upean show’n Tampereella – piilotettu ominaisuus paljastui!

Autot StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Sähköautoillaan automaailman muutamassa vuodessa mullistanut Tesla on viime aikoina piilottanut autoihinsa hauskoja yllätyksiä, eli niin sanottuja pääsiäismunia (”Easter Eggs”). Nämä ovat erilaisia hauskoja ja näyttäviä toimintoja, jotka paljastuvat tekemällä tiettyjä toimintoja auton hallintalaitteilla.

Nyt tamperelainen Tesla-kuljettaja on testannut miltä näyttää Teslan autoon piilottama jouluinen yllätys uudessa Model X -autossa. Tämän yllätyksen saa esiin kirjoittamalla auton näyttöön jouluisen salasanan. Sen jälkeen sähköauto elää muutaman minuutin aivan omaa elämäänsä niin äänentoiston ja valojen kuin ovien ja ikkunoidenkin osalta. Tuloksena on auton ja musiikin yhteinen esitys.