Koditon mies etsii nuorta treffiseuraa – ylistää 90-luvulla syntyneitä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Washingtonista kotoisin oleva 37-vuotias Lucas Werner on mies, joka on saanut porttikiellon paikalliseen Starbucks-kahvilaan. Syynä on kodittoman herran yltiöinnokas käyttäytyminen nuoria baristanaisia kohtaan. Hän oli pyytänyt treffeille muun muassa 16-vuotiasta kahvilatyöntekijää.

Werner on aloittanut kampanjoimaan sosiaalisessa mediassa 90-luvulla syntyneiden naisten puolesta. Hän kertoo avoimesti ihailevansa huomattavasti itseään nuorempia neitokaisia ja haluavansa treffeille nimenomaan alle 25-vuotiaan naisen kanssa. Mies kertoo olleen sinkkuna viisi vuotta, eikä ole löytänyt sopivaa tyttöystävää omanikäistensä seurasta.

Lucas Werner paljastaa huijanneensa nuoria naisia treffipalstoilla kertoen, että on parikymmentä vuotta ikäistään nuorempi. Tämä on hänen mukaansa ainoa keino päästä juttelemaan neitokaisten kanssa, vaikka valehtelu ei hänen mukaan kannata.

– En ole koskaan treffaillut nuorempaa naista. Haluan kokeilla sitä. En ole tehnyt mitään laitonta, jos pyydän yli 16-vuotiasta illalliselle kanssani, 37-vuotias kertoo, ja syyttää Starbucksia ikäsyrjinnästä.

For those who would like to call them to complain about age difference discrimination on my behalf. In brief, a barista…

Publié par Lucas Werner sur jeudi 22 décembre 2016

Publié par Lucas Werner sur vendredi 11 novembre 2016