Christina Milianin povi paljastui julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Christina Milian on tehnyt uraa näyttelijänä ja televisiotähtenä. Hän vaihtoi taannoin levy-yhtiötä ja siirtyi Young Money Entertaimentin riveihin. Viime aikoina Christina on keskittynyt enemmän muihin asioihin kuin musiikkiuraansa, sillä hän on nykyisin pääasiassa perheenäiti.

Rohkeissa asuissa viihtyvä Christina osallistui eilen Live By Night -ensi-iltaan Hollywoodin Kiinalaisella teatterilla. Hänellä oli yllään hohtava iltapuku, joka kuitenkin osoittautui salamavalojen välkkeessä läpikuultavaksi. Asu paljasti kuvaajille hieman liikaa paljasta pintaa.

Teinitähtenä läpimurtonsa aikoinaan tehnyt 35-vuotias Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa, kun pari vihittiin Las Vegasissa. Heille syntyi Violet-tytär, mutta aviero tuli jo seuravana vuonna. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.

Splash
Splash
Splash