Peppukuva leviää parhaillaan nopeasti verkossa – hyvästä syystä

Fitness Terveys · Annukka Heikkilä

Vuoden vaihtumisen jälkeen monien mottona on: ”Uusi vuosi ja uusi minä”. Ihmiset haluavat laihduttaa, kiinteytyä, alkaa elämään terveellisemmin ja saada kenties vähän lihaksiakin. Eräs kunto-ohjaaja on kyllästynyt siihen, että ihmiset on kasvatettu näkemään erilaisia vikoja vartalossaan jos se ei ole samanlainen kuin jonkun toisen hoikemman ihmisen vartalo.

Kentuckyssa asuva Molly Galbraith julkaisi Facebook-sivuillaan kuvan, joka lähti nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa. Kuvassa nainen meikkaa peilin edessä, ja kuvassa näkyy myös naisen takapuoli ja reidet. Kuvan yhteydessä Galbraith ilmoittaa, että tänä vuonna hän ei lupaa hyväksyä vartalonsa vikoja.

Galbraith on kyllästynyt siihen, että ihmisten tulisi oppia rakastamaan omia vikojaan. Vikoja, joiden ei pitäisi olla vartalossa vikoja. Nainen ei ole sinut sen asian kanssa, että joku muu on päättänyt hänen puolestaan mikä hänen vartalossaan on vikana.

Ihmisille opetetaan jo nuorena miltä vartalon tulisi näyttää, ja että näkyvä rasva, lihaksittomuus, vatsamakkarat ja selluliitti ovat vikoja. Molly Galbraith haluaisikin, että ihmiset oppisivat rakastamaan omaa vartaloaan juuri sellaisena kuin se on.

Why I'm Not Embracing My Flaws in 2017…A popular message often shared among women is to encourage each other to "…

Publié par Molly Galbraith sur dimanche 1 janvier 2017