Khloe Kardashian on fitness-hottis – laihtuminen toi mallisopimuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Khloe Kardashian sai taannoin oman televisiosarjan, jossa hän auttaa ihmisiä laihduttamaan ja saamaan itselleen upean vartalon. Revenge Body With Khloe Kardashian -ohjelma perustuu siihen, että laihduttajat käyttävät motivaattoreinaan ihmisiä, jotka ovat kohdelleet heitä huonosti.

Hoikistunut kaunotar on nyt saanut uuden mallipestin, sillä hän markkinoi nyt proteiinijuomaa ja kunto-ohjelmaa, joiden mainoskuvissa hän parhaillaan poseeraa.

Khloen uudessa realityohjelmassa osallistujat yrittävät saavuttaa lihaksikkaamman ja hoikemman vartalon vaikkapa kostoksi ilkeitä kommentteja ladelleelle äidille tai entiselle poikaystävälle, jolle halutaan näyttää mistä kaikesta hän jää nyt paitsi. Asiantuntijat tosin ovat kommentoineet olevansa huolissaan konseptista ja siitä miten se osallistujiin vaikuttaa.

Splash
Splash
Splash