Lauren Conrad kopioi vauvanimen Kristin Cavallarilta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen televisiotähti, muotisuunnittelija ja kirjailijanakin nykyään toimiva Lauren Conrad tuli aikoinaan tunnetuksi Laguna Beach ja The Hills -realitysarjoista. Tällä hetkellä kaunotar odottaa esikoistaan miehensä William Tellin kanssa.

Lauren Conradista on julkaistu Instagramissa todella suloinen ja herkkä kuva, jossa nähdäänkin jo naisen pieni vauvamasu. Vatsa on jo hieman pyöristynyt ja kuvassa 30-vuotias tuleva äiti katselee hymyillen hellyttävää vauvakumpuaan kohti.

Refinery29-sivuston mukaan tulevat vanhemmat ovat jo alkaneet miettimään lapselle nimeä. Kärkikolmikkoon päässeet nimet ovat Hazel, River ja Sailor. Sailor-nimeä moni on ihmetellyt, koska todella julkisesti Lauren Conradin kanssa koko Laguna Beach -ohjelman tuotantokauden ajan riidellyt Kristin Cavallari on myös nimennyt tyttärensä Sayloriksi, joka on lähes sama nimi.

Happy New Year! I have a feeling 2017 is going to be the best year yet…

A photo posted by Lauren Conrad (@laurenconrad) on