Kun aurinkorasva unohtuu – tässä kivuliaita seurauksia kuvina!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Merkittävä osa suomalaisista suuntaa talven aikana lomailemaan, ja yleensä kohteena on joku Suomea lämpimämpi maa. Etelässä aurinkolomalla nauttivat voivat joskus unohtaa jo ensimmäisenä lomapäivänä olennaisen seikan, eli aurinkorasvan levittämisen iholle. Unohduksella on usein ikävät seuraukset.

Ensimmäisenä lomapäivänä palaminen voi pilata koko loman, sillä sen jälkeen auringossa makaaminen ei ole enää nautinnollista ja vain pahentaa jo tapahtunutta palamista. Myös nukkuminen voi olla silkkaa tuskaa, kun ihoa polttaa yökausia palamisen jälkeen.

Tästä syystä kannattaa kiinnittää huomiota auringolta suojautumiseen. Verkossa nähdään nyt esimerkkejä henkilöistä, jotka eivät jostain syystä ymmärtäneet tai muistaneet suojautua auringolta asianmukaisesti. Kuvista jokainen katsoja voi miettiä millaista tuskaa kukin palaminen on aiheuttanut.

Note to self: wear a bloody hat next time you go to the #beach. #owwwww #sunburnsucks

A photo posted by Trish Mitchell (@thedogmagician) on

You'd think at 34, I would have learned a few things by now… #sunburnsucks #sunblockfail #itburns

A photo posted by Erica Monroy (@eshaefearless) on

why I normally wear a full wet suit, so this does not happen, #bollocks #sunburnsucks

A photo posted by al Robinson (@albertlepommedeterre) on

Ja loppukevennys…