Keräilijän unelma! Batman ja Superman -elokuvien rooliasut myydään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Batman ja Superman perustuvat molemmat alunperin samannimisiin sarjakuviin. Sittemmin myös valkokankaat valloittaneet supersankarit ovat olleet kautta aikojen keräilijöiden suosiossa. Nyt myyntiin on tulossa todellisia keräilijöiden unelmia.

Myynnissä on alkuperäisen Superman-elokuvan rooliasu, joka yllään elokuvassa näytteli Christopher Reeve. Niin ikään myynnissä on Batman-elokuvan rooliasu, joka yllään Michale Keaton näytteli vuonna 1992 ensi-iltansa saaneessa elokuvassa.

Aluperäiset Batman ja Superman -rooliasut myydään nimittäin 26. tammikuuta käynnistyvällä huutokaupalla Nate D Auctionsin toimesta. Superman-rooliasun lähtöhinta on 45.000 dollaria ja Batman-rooliasun lähtöhinta on 35.000 dollaria.