IL: Sian kanssa paritellut ei ollut ensikertalainen – edellinen visiitti kesti yli tunnin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen Oulun poliisin tiedotteesta, jossa miehen kerrottiin jääneen kiinni seksin harrastamisesta 250-kiloisen sian kanssa. Nyt Iltalehti kertoo, että tapaus ei ollut miehen kohdalla ensimmäinen laatuaan.

Lehden saamien tietojen mukaan mies kävi ilmeisesti kärsämäkeläisessä sikalassa jo marraskuussa, jolloin vierailu kesti yli tunnin ajan. Silloin vierailu huomattiin tosin vasta valvontakameroiden tallenteista, joiden heikon laadun vuoksi miehen henkilöllisyyttä ei ole voitu varmuudella selvittää. Sittemmin hälytysjärjestelmä kameroineen on uusittu. 20. tammikuuta mies jäi lopulta rysän päältä kiinni.

– Sikalanhoitajat löysivät paikalle saavuttuaan alastoman miehen, joka oli karsinassa antautunut noin 250 kg painavan karjun astuttavaksi. Miestä oli kehotettu lopettamaan touhut, jolloin tämä oli housujaan nostellen kompuroinut sian lantaan ja poistunut ulos ja autolla karkuun, Oulun poliisi tiedotti eilen tuoreimmasta tapauksesta.

– Tuntia myöhemmin neljänkymmenen kilometrin päässä miehen epäillään ajaneen autolla humalassa ojaan ja hänet otettiin kiinni. Miestä epäillään alustavasti julkisrauhan rikkomisesta, törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.