Rakas unohti kertoa Khloe Kardashianille: Exä oli raskaana ja sai pojan!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti Khloe Kardashian on joutunut pettymään miestensä suhteen turhan usein. Nyt omasta perheenlisäyksestä haaveileva seurapiirijulkkis on saanut tietää, että hänen poikaystävästään koripalloilija Tristan Thompsonista on tullut joulukuussa isä.

Cleveland Cavaliersin riveissä pelaava Tristan Thompson oli saattanut ex-tyttöystävänsä Jordy Craigin raskaaksi ennen eroa. Pariskunta erosi viime vuonna ja Thompson aloitti Khloe Kardashianin kanssa seurustelun. Radar Online paljastaa, että ikionnellinen ja rakkauttaan hehkuttanut Khloe on surun murtama saatuaan tietää poikaystävänsä salatusta lapsesta.

Khloe on ollut muutenkin mustasukkainen miehestään. Tilannetta ei paranna se, että Tristan joutuu nyt olemaan entistäkin enemmän tekemisissä exänsä kanssa, koska heillä on yhteinen 12. joulukuuta syntynyt Prince-niminen poika. 32-vuotias Khloe on haaveillut perheenlisäyksestä pitkään, mutta nykyisen 25-vuotiaan poikaystävän salalapsi asettaa suhteen uudenlaiseen valoon.

KoKo brought to you by @justinemarjan @joycebonelli My amazing hair color by @traceycunningham1 !! ???

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on

Merry Christmas & Happy Holidays from me and mines, to you and yours.

A photo posted by Tristan Thompson (@realtristan13) on

????????????

A photo posted by Tristan Thompson (@realtristan13) on