Kohuttu My Super Sweet 16 -sarja palaa ruutuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

My Super Sweet 16 oli realitysarja, jota monet rakastivat vihata ja vihasivat rakastaa. Siinä seurattiin varakkaiden perheiden hemmoteltuja ja helposti raivokohtauksiin taipuvia teini-ikäisiä lapsia, jotka valmistelivat ja viettivät äveriäitä syntymäpäiväjuhliaan.

Nyt 2000-luvun alkupuolen kohuttu sarja on tekemässä paluuta ruutuun. Uudessa versiossa ei seurata pelkästään 16-vuotissyntymäpäiväjuhlia ja niiden järjestelyjä. Sen sijaan ohjelmaan voivat Huffington Post -lehden mukaan hakea muitakin merkkipäiviään juhlistavat teinit.

My Super Sweet 16 -sarja sai ensiesityksensä MTV-kanavalla alkuvuodesta 2005. Yhteensä 61 jakson ajan jatkuneen sarjan syntymäpäiväjuhlissa nähtiin lukuisia tähtivieraita, kuten Chris Brown ja Soulja Boy. Lisäksi nykyinen Hollywood-tähti Jennifer Lawrence teki debyyttiroolinsa sarjan mainosvideolla.