15 naisten outoa seikkaa, jotka saavat miehet sekaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useimmilla naisilla on omat keinonsa vietellä ja hurmata mies. Naiset voivat flirtteilla, heidän äänensä ja naurunsa voi olla heleämpi ja he voivat yrittää liikkua hieman sulavammin. Nyt tutkimukset ovat kuitenkin osoittaneet, että miesten kiinnostuminen ja kiihottuminen johtuukin yleensä melko epätavallisista tekijöistä.

Superdrug Online Doctor -sivusto julkaisi tulokset kyselystä, jossa selvitettiin mikä tekee miehiin lähtemättömän ensivaikutuksen ja saa heidät kiinnostumaan tai kiihottumaan vastakkaisen sukupuolen edustajasta.

Nämä 15 asiaa kiihottavat naisissa miehiä:

1. Hyvä tuoksu

2. Palvelustytön työasu

3. Koulupuku

4. Ulkomainen tai erilainen murre

5. Hiukset ponnarilla

6. Hiukset saparoilla

7. Silmälasit

8. Nainen venyttelemässä

9. Hoitajan asu

10. Kuristajakaulakoru

11. Ulkomainen puhekieli

12. Jakkupuku

13. Poliisipuku

14. Sukkahousut

15. Hiukset nutturalla