Näitä seksiasentoja miehet rakastavat – saavuta seksin uusi ulottuvuus

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Olipa seksi sitten hellää hyväilyä tai varmoilla otteilla tapahtuvaa raakanaintia, pääasiana on molempien osapuolten yhtä suuri nautinto. Parhaimmillaan kumppanukset sopivat toisilleen kuin täydelliset palapelin palat. Tällöin seksi on säkenöivää ja kiihkeää.

Vapautuneessa seksielämässä ei ole estoja, ja yhdynnästä tulee rakkaussuhteessa maksimaalisen suuri nautinto. Alastomuus, hyväily, kiusottelu ja eri asentojen kokeileminen onnistuu vain suhteessa, jossa on terve itsetunto ja aitoa kipinöintiä. YourTango-sivusto listasi nyt 17 asentoa, joita miehet ovat kertoneet rakastavansa.

1. Nainen ratsastaa päällä. Hajareisin miehensä päällä rakasteleva nainen on eroottinen näky, joka kiihottaa miehiä. Nainen voi ottaa tilanteen helpommin haltuun ja johtaa session etenemistä.

2. Lähetyssaarnaaja. Vaikka kyseessä on maailman yleisin ja tavallisin seksiasento, onnistuu yhdyntä yleensä erinomaisesti miehen kontrolloidessa liikehdintää. Mies pääsee syvemmälle ja kehot painautuvat toisiaan vasten.

3. Nainen ratsastaa päällä selin. Kun nainen on miehen päällä hajareisin selkä kasvojen suuntaan, tulee seksiin uudenlaista intensiivisyyttä. Katsekontaktin puuttuessa mies voi hyväillä naisen rytmikäästi keinuvia pakaroita.

4. Takaapäin. Yksi parhaimmista asennoista syvän penetraation saavuttamiseksi. Pornahtava asento antaa miehelle vallan tunnetta ja upean näkymän naisen vartalosta.

5. Seisoen. Mies saa seisoviltaan työntöihin enemmän voimaa, jolloin seksistä voi parhaimmillaan muodostua aivot seinälle räjäyttävä sessio. Nainen voi ottaa tukea esimerkiksi seinästä tai maata selällään pöydällä.

6. Lusikka. Yksi hellimmistä seksiasennoista, joissa toisen kehon voi tuntea kokonaisvaltaisesti. Intiimi ja kaunis asento antaa naiselle mahdollisuuden klitoriksen hyväilemiseen samanaikaisesti, kun mies työntyy sisään.

7. Sylikkäin. Mies voi istua sohvalla, tuolilla tai sängyn reunalla. Nainen hallitsee tilannetta istuessaan miehen syliin, ja voi jopa kiusoitella kiduttavan hitaan penetraation avulla.

8. V-tyyli. Perinteisen lähetyssaarnaaja-asennon kiimaisempi tyyli, jossa nainen asettaa jalkansa miehen olkapäille lisäsyvyyden saavuttamiseksi. Ison etuvarustuksen omaavien miesten tulee varoa satuttamasta liian syvälle työntyessään.

9. Rusetti. Asennossa nainen makaa miehen alla siten, että toinen jalka on suorassa ja toinen on kietoutunut miehen ympärille. Herraseuralainen voi puolestaan nauttia naisen vartalosta työntyessään sisään ylävartalon ollessa pystyasennossa.

10. Vatsallaan maaten. Nainen voi antaa miehen penetroitua sisään takaapäin samalla, kun neitokainen makaa vatsallaan jalat suorana. Asennossa saavuttaa äärimmäistä läheisyyttä.

11. Lähetyssaarnaaja sivuttain. Pari voi heittäytyä seksin suloiseen maailmaan kierähtämällä perinteisestä asennosta kyljelleen ja tuntea tunteiden palon ja ihanan puristuksen kehon jokaisessa sopukassa.

12. Perhonen. Nainen makaa selällään ja mies työntyy hänen sisäänsä polvillaan. Kundit rakastavat tätä asentoa, koska voivat samalla hieroa käsillään naisen vartaloa.

13. Lootusasento. Sylikkäin tapahtuva seksisessio on yksi kiihkeimmistä ja kauneimmista rakastelun muodoista, joissa molempien osapuolten kädet vaeltelevat toistensa ympäri samalla, kun suudelmat vaihtuvat ja rytmikäs liikehdintä räjähtää orgasmiksi.

14. Keittiöseksi. Kuka sanoo, että seksin on tapahduttava aina sängyssä? Miehet rakastavat spontaania seksisessiota vaikkapa kesken ruoanlaiton. Housut alas ja hormonit hyrräämään.

15. Solmu. Sivuttain toistensa ympäri kietoutuvat raajat tuovat kumppanin niin lähelle omaa kehoa kuin mahdollista. Tässä asennossa on pääasiana takertua toiseen osapuoleen jokaisella ulokkeella.

16. Seläkkäin. Tämä asento on pidemmälle viety variaatio naisen selin ratsastamisesta. Neitokainen makaa miehen päällä selällään seksin aikana.

17. Vesiputous. Mies roikkuu tavallaan pää alaspäin sängynreunalta siten, että alaraajat ovat ylempänä. Naisen vastuulle jää sukupuolielimen päällä liikehdintä ja molempien kliimaksin saavuttaminen.

Credit: pinterest

A photo posted by Sex Therapy (@sexualhealthntherapy) on