15 asiaa, joilla mies saa naisen kiinnostumaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useimmat miehet tietävät tai ainakin kuvittelevat tietävänsä miten vastakkaisen sukupuolen huomio kiinnitetään ja miten heidät saa kiinnostumaan. Nyt uuden kyselyn perusteella on kuitenkin saatu selville, että naisten kiinnostuminen ja kiihottuminen johtuukin yleensä melko epätavallisista tekijöistä.

Superdrug Online Doctor -sivusto julkaisi tulokset kyselystä, jossa selvitettiin mikä tekee naisiin lähtemättömän ensivaikutuksen ja saa heidät kiinnostumaan tai kiihottumaan vastakkaisen sukupuolen edustajasta.

Nämä 15 asiaa kiihottavat miehissä naisia:

1. Partaveden tuoksu

2. Puku

3. Ulkomainen tai erilainen murre

4. Parta

5. Armeijan univormu

6. Hyvä hajuvesi

7. Ulkomainen puhekieli

8. Poliisin univormu

9. Mies lukemassa

10. Silmälasit

11. Mies leikkimässä koiran kanssa

12. Hoitajan tai lääkärin työasu

13. Mies venyttelemässä

14. Mies pitelemässä vauvaa

15. Viikset