7 piirrettä jotka ovat treffikumppanille liikaa – turha odottaa jatkoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ensitreffeillä on tärkeää tehdä hyvä vaikutus toiseen ihmiseen. Paras mahdollinen ensivaikutelma tulisi saada tehtyä kuitenkin olemalla mahdollisimman rehellinen toiselle. Ihmiset karttavat alitajuisesti henkilöitä, joilla on tietynlaisia käyttäytymismalleja tai luonteenpiirteitä.

The List -kanava julkaisi seitsemän ihmisistä löytyvää piirrettä, jotka saavat toisen ihmisen perääntymään ja pitämään henkilöä epäviehättävänä. Töykeys treffikumppania ja esimerkiksi ravintolan henkilökuntaa kohtaan on monien mielestä hyvin epäviehättävää.

Treffeillä kannattaa myös olla aina läsnä, koska jatkuva puhelimen tutkiminen ja muualle vilkuileminen antavat toiselle kuvan siitä, että tapaaminen ei ole tarpeeksi kiinnostava. Narsismiin ja myötätunnon puutteeseen viittaavat kommentit ja eleet ovat myös ihmisten mielestä luotaantyöntäviä.

Läheisyyden vältteleminen voi olla joillekin ongelma, mutta usein ongelmaksi muodostuu myös se jos toinen on liian tungetteleva tai vaikuttaa tunnepuoleltaan epävakaalta. Treffeillä ei kannata näyttää selvästi tylsistyneeltä, koska kukaan ei kiinnostu sellaisesta ihmisestä, jonka ajattelee tylsistyvän treffikumppanin omasta seurasta.