Liukumäenlaskun SM-kisat järjestetään Ystävänpäivänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ystävänpäivänä 14. helmikuuta Helsingissä kisaillaan liukumäenlaskun epävirallisesta SM-tittelistä jo toista kertaa. Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa, ja kriteerinä kilpailussa on tyylikkäin tuuletus.

Kilpailun tuomareina toimivat Suomen eturivin tubettajat Deata, Miklu ja Siruaurora. Kisat lasketaan Suomen pisimmässä sisäliukumäessä reippailuhalli Huimalassa. Tapahtuma alkaa kello 14.00 ja ensimmäiset kisalaskut käydään kello 16.30. Tubettajien fanitapaamiset alkavat kello 17.00 ja jatkuvat tasatunnein aina kello 19.00 saakka.

Liukumäenlaskun epävirallinen Suomen mestari kruunataan ennen iltakahdeksaa. Voittajalle on luvassa kaiverrettu palkintopokaali, Huimalan kymmenen kerran sarjakortti sekä pulkka ulkona tapahtuvia laskuoperaatioita varten. Viime vuonna epävirallisen SM-tittelin nappasi helsinkiläiskaksikko Kaisla Kanerva ja Jenna Pitkänen.