Eläinlääkärille hellyttävä sähköposti – lapsi huolestui kissan juotua mansikkamaitoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikkieläimet saattavat tunnetusti syödä lähes mitä tahansa niille kuulumatonta heti omistajan silmän välttäessä. Nyt ihastusta on herättänyt huolestuneen lapsen sähköposti, jossa hän kysyy onko mansikkamaidon juominen hyväksi kissalle.

– Hei. Kissani Shadow oli katsomassa televisiota kanssani ja joi pari siemausta mansikkamaidostani. Juoma oli pöydällä ja kissa joi sitä kun en ollut katsomassa, Maggie kirjoitti.

– Olen huolissani, sillä en tiedä onko Shadow ikinä juonut maitoa tai mansikkamaitoa. Olen myös huolissani koska olen ainoa perheestäni joka on hereillä. Olen vasta 12 ja puoli enkä tiedä mitä tekisin. Ole kiltti ja auta minua, kirje jatkui.

Eläinlääkäri vastasi Maggien sähköpostiin. Hän totesi että vaikka kissojen ei suositella juovan maitoa, ei pieni määrä ole todennäköisesti haitaksi sille. Hän kehui tyttöä vastuulliseksi lemmikinomistajaksi tämän huolen ansiosta.

Eläinlääkäri jakoi kuvan tytön sähköpostista Reddit-sivustolla. Viesti lähti nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa sen hellyttävän sisällön ansiosta.

 

View post on imgur.com