Palokunta ystävänpäivää viettäville: Varovaisesti käsirautojen kanssa!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Suomessa vietetään 14. helmikuuta virallisesti ystävänpäivää, mutta muualla se tunnetaan rakastavaisten Valentine’s day -juhlapäivänä. Pariskunnat viettävätkin merkkipäivää mitä erilaisemmissa romanttisissa merkeissä.

50 Shades of Grey -elokuvien ja kirjojen suosion myötä yhä useampien ihmisten petipuuhissa mukana on bondage-väineitä. Nyt kroatialainen palolaitos on varoittanut ihmisiä olemaan tarkkana käsirautojen kanssa. He joutuivat nimittäin pelastamaan viime vuonna useita niiden kanssa jumiin jääneitä kansalaisia.

– Huomenna on ystävänpäivä ja Fifty Shades Darker pyörii elokuvateattereissa. Pitäkää vapaasti hauskaa ja olkaa luovia, mutta olkaa myös varuillanne, Zagrebin palolaitoksen Facebook-sivulla lukee.

– Me olemme täällä kaiken varalta. Viime vuonna meidän täytyi vierailla vain neljässä kodissa, joissa asukkaat olivat jääneet jumiin käsirautoihin…, viesti jatkuu.

 

Sutra je Valentinovo, u kinima igra "50 nijansi mračnije", slobodno se zabavite i pustite mašti na volju, ali pazite da…

Publié par Vatrogasna postrojba Zagreb sur lundi 13 février 2017