Juoksijalla huono tuuri – voitto karkasi uskomattomalla tavalla

Ohhoh! Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Urheilijat treenaavat tulevia kisoja varten hyvin kurinalaisesti kisan voitto tavoitteenaan. Välillä kilpailuissa tapahtuu kuitenkin ennustamattomia asioita, jotka vievät voiton urheilijoiden nenän edestä. Joskus välineet pettävät tai olosuhteet ovat kilpailijaa vastaan, mutta videolla näkyvää tilannetta eräs juoksija ei olisi voinut varmasti kuvitellakaan.

Videolla nähdään miten juoksija Aengus Meldon on juoksemassa miesten 800 metrin juoksua. Hän johtaa ja on juoksemassa ensimmäisenä maaliin kun matkaa on enää noin kymmenisen metriä jäljellä. Loppusuoralla miehen jalkoihin takertuu kuitenkin vaijeri, josta mies ei pysty pyristelemään irti.

Aengus Meldon on voittamassa juoksukilpailun kunnes seiväshyppypaikan telineestä irtoaa köysi ja lentää kuin ihmeen voimalla suoraan Meldonin päälle. Meldon yrittää nopeasti ravistella köyttä irti ylävartalostaan, mutta sen seurauksena se takertuukin miehen jalkoihin kuin hämähäkinseitti, minkä vuoksi miehen vauhti hidastuu ja muut juoksijat pääsevät ohittamaan hänet juuri ennen maaliviivaa.