Supermalli jätti rintaliivit kotiin – ja sitten kylmä sää yllätti ohuessa paidassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Chrissy Teigen oli hänen muusikkomiehensä John Legendin kanssa nauttimassa Grammy-gaalaillasta. Pienen tytön vanhemmille vapaailta ja pieni tuulettuminen taisi tehdä hyvää, mutta alkoholintäyteisellä illalla oli kuitenkin omat seurauksensa. Teigen nimittäin julkaisi hulvattomia kännivideoita verkkoon.

Nyt bileitä takuuvarmasti seurannut krapula on kärsitty kunnialla ja Chrissy on suunnannut New Yorkiin, jossa hänet kuvattiin eilen iltapäivällä. Jostain syystä supermalli oli jättänyt rintaliivit kotiin läpikuultavasta paidastaan huolimatta, ja New Yorkin viileä keli yllätti hänet. Se näky myös kuvissa.

Chrissy Teigen kertoi äskettäin julkisesti, että hänellä oli bileiden jälkeen todella huono olo, eikä hän pystynyt edes maistamaan virvoitusjuomaa. Nainen julkaisi myöhemmin kuvan myös pizzoista, jotka ilmeisesti auttoivat lopulta häntä voimaan hieman paremmin.

Splash
Splash
Splash