Naisen rinta räjähti tatuointiliikkeessä – tyly pilatempaus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Melko perinteinen tatuointilikkeessä tehtävä pila on varmasti monien ajatuksissa se, että tatuoija pilailee tehneensä tatuoitavan kuvan suhteen jonkin pahan virheen. Tällä kerralla kuitenkin asiakkaalla oli niin paljon uskallusta, että hän päätti juksata itse tatuoijaa.

Videolla nähdään pila, jonka eräs nainen teki Vietnamissa Ho Chi Minh Cityssa sijaitsevassa tatuointiliikkeessä. Nainen istui rauhallisesti tatuoitavana kunnes hänen toinen rintansa täysin yllättäin räjähti ja säikäytti kaikki paikallaolijat.

Nainen oli laittanut paitansa alle kaksi ilmapalloa rintojen kohdalle. Tatuoijan ollessa sopivassa kohtaa nainen työnsi ilmapallorintaansa miehen kättä vasten, jolloin se räjähti hyvin äänekkäästi. Naisen ystävät horjahtivat säikähdyksestä ja tatuoijakin lensi maahan tuoliltaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat