Naisen rinta räjähti tatuointiliikkeessä – tyly pilatempaus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Melko perinteinen tatuointilikkeessä tehtävä pila on varmasti monien ajatuksissa se, että tatuoija pilailee tehneensä tatuoitavan kuvan suhteen jonkin pahan virheen. Tällä kerralla kuitenkin asiakkaalla oli niin paljon uskallusta, että hän päätti juksata itse tatuoijaa.

Videolla nähdään pila, jonka eräs nainen teki Vietnamissa Ho Chi Minh Cityssa sijaitsevassa tatuointiliikkeessä. Nainen istui rauhallisesti tatuoitavana kunnes hänen toinen rintansa täysin yllättäin räjähti ja säikäytti kaikki paikallaolijat.

Nainen oli laittanut paitansa alle kaksi ilmapalloa rintojen kohdalle. Tatuoijan ollessa sopivassa kohtaa nainen työnsi ilmapallorintaansa miehen kättä vasten, jolloin se räjähti hyvin äänekkäästi. Naisen ystävät horjahtivat säikähdyksestä ja tatuoijakin lensi maahan tuoliltaan.