Nainen luuli merellä lokkeja pöllöiksi – kaveri sai hyvät naurut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa leviää välillä hauskoja videoita, joissa ystävykset ovat pilailleet toistensa kustannuksella huomatessaan, että kaveri ei ole ymmärtänyt jotakin yksinkertaista asiaa. Nyt YouTubessa huvittaa video, jossa nainen on hämmentynyt laivaa seuraavista pöllöistä.

Mies on alkanut kuvaamaan ystäväänsä videolle huomatessaan, että nainen ei tunnista laivaa seuraavia lintuja. Mies ja nainen ovat laivan kannella ja laivaa seuraa parvi lokkeja. Nainen on kuitenkin vakuuttunut siitä, että lintuparven linnut ovat pöllöjä.

Mies nauraa ystävälleen, joka yrittää tosissaan väittää lintuja pöllöiksi. Lopulta nainen veikkaa, että linnut ovatkin puluja, mutta vaihtaa mielipiteensä kuitenkin nopeasti takaisin pöllöiksi. Videon lopussa mies paljastaa lintujen olevan lokkeja, jolloin nainen näyttää kokeneen oivalluksen alkaessaan nauramaan.