Britannian väkivaltaisin vanki Charles Bronson kosi Emmerdale-tähteä: ”Olemme erittäin rakastuneita”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pahamaineinen elinkautisvanki Charles Bronson on kosinut tyttöystäväänsä, saippuaoopperatähti Paula Williamsonia. Kosiminen tapahtui Williamsonin vierailulla Wakefieldin vankilassa. Charles Bronsonia, syntymänimeltään Michael Gordon Peterson, on usein kutsuttu Iso-Britannian väkivaltaisimmaksi vangiksi.

Ryöstöstä ja sieppauksesta elinkautisessa istuva mies on viettänyt 37 vuotta eristyssellissä hyökättyään muiden vankien kimppuun ja otettuaan vartijoita panttivangeikseen.

Bronsonin tyttöystävä, 36-vuotias Paula Williamson tunnetaan kotimaassaan saippuaoopperarooleistaan. Hän on näytellyt muun muassa Emmerdale, Hollyoaks ja Coronation Street -sarjoissa.

– Olemme erittäin rakastuneita. Minulla on ollut useita suhteita sekä miesten että naisten kanssa mutta en ole rakastanut ketään yhtä paljon kuin Charlieta. Hän on epätavallinen, mutta niin minäkin olen, Williamson kertoo The Sun -lehdelle.

Charles Bronson, joka käyttää nykyään myös nimeä Charles Salvador, kuluttaa vankila-aikaansa maalausharrastuksen parissa. Miehen elämästä on tehty myös elokuva, Nicolas Winding Refnin ohjaama Bronson. Siinä kuuluisaa vankia esittää näyttelijä Tom Hardy.

 

Paula Williamson / Twitter